Spectacles verslaggever gezocht!

Spectacles is Snapchats veel hippere versie van de Google Glass: een vrolijk gekleurde zonnebril die kan filmen. Net zoals snaps duurt een Spectacles-filmpje niet langer dan 10 seconden. Voor live-events over beeldcultuur zoekt The Hmm een Spectacles-verslaggever. Ben jij de razende reporter die wij zoeken?

SPECTACLES

De brillen van Snapchat zijn nu alleen nog in Amerika te koop. Niet in een winkel, maar via speciale, met ballonnen versierde verkoopautomaten die op willekeurige plekken in het land verschijnen. Last minute publiceert Snapchat via hun website de locatie van een automaat, die daar maar voor een paar uur blijft staan. The Hmm heeft de gewilde bril weten de bemachtigen en zoekt nu een ervaren snapper die één van onze events wil verslaan.

WAT WE ZOEKEN:

De persoon die wij zoeken wordt wakker op Instagram, snapt er de hele dag op los en zakt ‘s avonds onderuit bij zijn of haar favoriete YouTube-kanaal. Jij leeft online en weet wat interessante content is. Je bent 16 jaar of ouder en geïnteresseerd in kunst en media.

WAT DOET EEN SPECTACLES VERSLAGGEVER?

  • Jij maakt van elke spreker minimaal één opname.
  • Verder willen we vooral jouw persoonlijke blik op de avond zien. Wat heb je gedaan en Met wie was je? Gebeurde er iets grappigs?
  • De Spectacles is gelinked aan je persoonlijke Snapchat-account.
  • Daarnaast upload je elk filmpje meteen naar het Instagram-profiel van The Hmm.

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • Je bezoekt de avond natuurlijk gratis en krijgt twee gastenlijstplekken.
  • We nemen je, voor zover als je dat wilt, vooraf en achteraf mee in de publiciteit voor de avond en de reeks.
  • Er is voor jou een vergoeding van €50 (inclusief btw en exclusief reiskosten) beschikbaar.
  • Je bezoekt ook de rest van het jaar The Hmm gratis. #membership

WIE WIJ ZIJN:

The Hmm (Lilian Stolk en Evelyn Austin) organiseert avonden over digitale beeldcultuur. We nodigen kunstenaars, ontwerpers, beeldmakers en internet celebrities uit om in 5 minuten te vertellen over wat ze doen. We lezen steeds meer beeld en maken steeds meer beeld. Wat doet dat met ons? Dat zoeken we uit in een reeks van 6 avonden. De eerste editie is op woensdag 5 april in Amsterdam.

INTERESSE???

Ben jij wie wij zoeken? Maak een videotje waarin je uitlegt wie jij bent en waarom je graag mee doet. Stuur een linkje naar info@thehmm.nl of vind ons via Snapchat (Evelyn: whutupjimmy of Lilian: lilianstolk).